top of page

Om Modige Tanker

Når du ikke er der du tenker du skal være i livet, er det godt å få hjelp til å bli hele nå-situasjonen bevisst. Da ser du klarere hvor du er, hvorfor du er der, hva som mangler, hva du ikke vil ha og hvor du må ha fokus for å nå det målet du vil oppnå. Det er ikke enkelt å bevisstgjøre seg selv. Vi trenger hjelp til å finne ut hva som er våre tro og overbevisninger, hvilke verdier vi har, hva som motiverer oss og hva som demotiverer oss. Hva som stresser oss og hvorfor. 

 

Har du fokus på det du vil ha mer av blir det ikke tid til bekymringene dine.

Er du ikke på rett hylle i livet kan du gjøre noe med det. Få balansen tilbake i livet. Få mer suksess og bli lykkeligere. Det gjelder både for enkeltmennesker og bedrifter.

Misjon Hensikt
Modige Tanker skal bidra til at enkeltmennesker og bedrifter blir bevisste sin situasjon, og gi dem de rette verktøy for å nå de målene de ønsker å oppnå. Bevisstgjøring av ressurser og utnyttelse av disse på rett måte er vesentlig. Bedrifter har alt å vinne på å ha motiverte ansatte.
Visjon Drøm

Det er først når du er bevisst på nå-situasjonen at du kan sette deg mål og finne glede i endring.

Modige Tanker er til for dem som ønsker en motiverende coach for seg selv og/eller sin bedrift. 

Verdier Rettesnor for adferd
  • Ha Modige Tanker

  • Etabler et Sikkert Anker

  • Ta Bevisste Valg

  • Vis Gjennomføringsevne

  • Tro på Endringsglede

  • Ha Respekt for andres modell av verden

Vi er alle ansvarlig for egne følelser, for det er tankene våre som har skapt dem. Våg derfor å tenke annerledes for å oppnå den følelsen du vil ha. Vær modig i tankegangen din.

Hege Beate Simonstad, Coach og Motivator

Med over 20 års erfaring fra IT- og Telecombransjen, i både grûnderbedrifter og børsnoterte selskaper, og halvveis i livet, fikk jeg et stort behov for å endre hverdagen. Livet var ikke i balanse. Jeg ville langt mer og følte jeg stod på stedet hvil. Jeg valgte da å sertifisere meg som NLP Coach og Motivator hos Optivis. Det var det riktige for meg. 

Min erfaring og kunnskap fra roller i næringslivet innen gündervirksomhet, ledelse, administrasjon, serviceledelse, support, rådgivning, prosjekteledelse, koordinering, salg, økonomi og markedsføring i kombinasjon med kunnskap innen coaching og motivasjon må komme andre til gode. 

Sertifiseringer innen Motivasjon og NLP Coaching

Finn ditt anker

 

Du våkner av lyden av små bratte bølger som slår inn mot baugen på båten. Små plask mot skroget. Det er som om det kiler litt i ørene. Du blir liggende og lytte litt. Det er stille og rolig. Båten er tung og ligger stødig i de små bølgene. De andre sover enda. Det blåste opp i går kveld så det ble sent før søvnen fikk slippe til. Det var ikke så lett å få godt feste i vinden og bølgene. Følelsen av lykke har tatt tak og du smyger deg ned av den store senga og ut av kabinen. Du lister deg opp trappen og ut i salongen. Der er det lyst og godt og varmt som i et drivhus. Du knepper opp kalesjen bak og stikker hodet og en bar fot forventningsfull ut. Vinden er så å si borte blitt, og solen smiler til deg. Du smiler takknemlig tilbake og går ut på badeplattformen. Strekker deg godt ut som en sjøstjerne. Testosteronnivået stiger og det lille som er igjen av kortisol i kroppen kjemper tappert for å overleve. Så tenker du på hvilken nydelig plass vi fant oss i skjærgården. Du drar litt i kjettingen. Ankeret sitter godt. Vi stolte tilslutt på festet i går kveld. Det gode festet endret tilstanden både til båten og familien om bord.

 

Når vinden tar seg opp og du kjenner litt på frykten må du også stole på ankeret du har sluppet ut. Slik er det i hverdagen også. Når det stormer som verst rundt deg og du tviler på alt så husk målet ditt. Finn ankeret ditt. Slepp det fri og se til at det fester seg og gir deg den tryggheten du trenger. Den gode tilstanden. Finn ditt anker! En helt egen trygg havn.

bottom of page