top of page
8E52CFCE-1C98-4F9B-A9D7-11EC8AA0D1D7_1_105_c.jpeg

Vi er alle ansvarlig for egne følelser, for det er tankene våre som har skapt dem. Våg derfor å tenke annerledes for å oppnå den følelsen du vil ha. Vær modig i tankegangen din.

Hege Beate Simonstad

Når du ikke er der du tenker du skal være i livet, er det godt å få hjelp til å bli hele nå-situasjonen bevisst. Da ser du klarere hvor du er, hvorfor du er der, hva som mangler, hva du ikke vil ha og hvor du må ha fokus for å nå det målet du vil oppnå. Det er ikke enkelt å bevisstgjøre seg selv. Vi trenger hjelp til å finne ut hva som finnes i det ubevisste sinnet vårt. Hva våre tro og overbevisninger er, hvilke verdier vi har, hva som motiverer oss, hva stresser oss og hvorfor.  

 

Har du fokus på det du vil ha mer av blir det ikke tid til bekymringene dine.

Er du ikke på rett hylle i livet kan du gjøre noe med det. Få balansen tilbake i livet. Få mer suksess og bli lykkeligere. 

Med over 20 års erfaring fra IT- og Telecombransjen, i både grûnderbedrifter og børsnoterte selskaper, og halvveis i livet, fikk jeg et stort behov for å endre hverdagen. Livet var ikke i balanse. Jeg ville langt mer og følte jeg stod på stedet hvil. Selvutvikling og endring ble utrolig viktig for meg. Jeg valgte da å sertifisere meg som NLP Coach og Motivator hos Optivis. Det var rett valg.

Jeg ønsker å bidra med min erfaring og kunnskap fra næringslivet i kombinasjon med kunnskap innen coaching og motivasjon

I tillegg til coaching er jeg også daglig leder i selskapet til min samboer og meg selv; Toolsinvent AS. Erfaring fra gründerlivet gir meg verdifull kunnskap til å hjelpe andre gründere. 

Sertifiseringer innen Motivasjon og NLP Coaching

2020

 

2018

2017

 

Annen relevant utdanning:

 

Veiledning og Coaching, Universitetet i Agder, 2022

Selvledelse og Coaching, Universitetet i Agder, 2019

 

For ytterligere informasjon se LinkedIn profil.

Urban Garde
Misjon Hensikt
Modige Tanker skal hjelpe enkeltpersoner med å oppdage sitt fulle potensial og oppnå personlig og profesjonell vekst gjennom bevisstgjøring, styrking av indre bærekraft og oppmuntring til å tenke og handle modig.
Visjon Drøm

Modige Tanker skal tilby løsninger for enkeltmennesker som ønsker utvikling, vekst og suksess for seg selv og for sin virksomhet.

Verdier Rettesnor for adferd

 

 

Modige Tanker

"Vi er alle ansvarlig for egne følelser, for det er tankene våre som har skapt dem. Våg derfor å tenke annerledes for å oppnå den følelsen du vil ha. Vær modig i tankegangen din." -HBS-

Indre bærekraft

​Det handler om evnen til å opprettholde mental, emosjonell og fysisk styrke og utholdenhet i møte med motgang, utfordringer og stress. Indre bærekraft innebærer å ha en solid indre ro og stabilitet som gjør det mulig å takle vanskeligheter og bevare en positiv og handlingsrettet holdning. Det innebærer også evnen til å lære og vokse fra motgang og å håndtere endringer på en adaptiv måte, slik at man kan fortsette å bevege seg fremover til tross for hindringer.

Autentisitet

​Autentisitet refererer til tilstanden av å være ekte, genuin og tro mot ens egne verdier, følelser og handlinger. Når noen er autentiske, handler de i samsvar med sine indre overbevisninger og følelser, uten å late som eller etterligne noen andre. Autentiske individer uttrykker seg selv på en ærlig og transparent måte, og de opptrer på en måte som er tro mot hvem de virkelig er. Dette innebærer også å være åpen om ens styrker og svakheter, og å vise sårbarhet når det er nødvendig. Autentisitet spiller en viktig rolle i mellommenneskelige relasjoner og ledelse, da det bidrar til tillit, respekt og gjensidig forståelse.

 

Selvutvikling

Refererer til kontinuerlig personlig og faglig utvikling og fremgang. Å strebe etter utvikling og vekst innebærer å søke nye utfordringer, lære nye ferdigheter og oppnå stadig større mål. Det handler om å være åpen for å utforske nye muligheter, utvide ens horisonter og kontinuerlig forbedre seg selv. Vekst er en dynamisk prosess som ikke har noen grenser, og den er grunnleggende for å oppnå ens fulle potensial og leve et meningsfylt og tilfredsstillende liv.

Finn ditt anker

 

Du våkner av lyden av små bratte bølger som slår inn mot baugen på båten. Små plask mot skroget. Det er som om det kiler litt i ørene. Du blir liggende og lytte litt. Det er stille og rolig. Båten er tung og ligger stødig i de små bølgene. De andre sover enda. Det blåste opp i går kveld så det ble sent før søvnen fikk slippe til. Det var ikke så lett å få godt feste i vinden og bølgene. Følelsen av lykke har tatt tak og du smyger deg ned av den store senga og ut av kabinen. Du lister deg opp trappen og ut i salongen. Der er det lyst og godt og varmt som i et drivhus. Du knepper opp kalesjen bak og stikker hodet og en bar fot forventningsfull ut. Vinden er så å si borte blitt, og solen smiler til deg. Du smiler takknemlig tilbake og går ut på badeplattformen. Strekker deg godt ut som en sjøstjerne. Testosteronnivået stiger og det lille som er igjen av kortisol i kroppen kjemper tappert for å overleve. Så tenker du på hvilken nydelig plass vi fant oss i skjærgården. Du drar litt i kjettingen. Ankeret sitter godt. Vi stolte tilslutt på festet i går kveld. Det gode festet endret tilstanden både til båten og familien om bord.

 

Når vinden tar seg opp og du kjenner litt på frykten må du også stole på ankeret du har sluppet ut. Slik er det i hverdagen også. Når det stormer som verst rundt deg og du tviler på alt så husk målet ditt. Finn ankeret ditt. Slepp det fri og se til at det fester seg og gir deg den tryggheten du trenger. Den gode tilstanden. Finn ditt anker! En helt egen trygg havn.

MT_Logo_O[1].jpg

Modige Tanker på Instagram

bottom of page