top of page

Finn ditt anker...


Tankene i hodet mitt som er bakgrunnen for navn og logo på selskapet...

Du våkner av lyden av små bratte bølger som slår inn mot baugen på båten. Små plask mot skroget. Det er som om det kiler litt i ørene. Du blir liggende og lytte litt. Det er stille og rolig. Båten er tung og ligger stødig i de små bølgene. De andre sover enda. Det blåste opp i går kveld så det ble sent før søvnen fikk slippe til. Det var ikke så lett å få godt feste i vinden og bølgene. Følelsen av lykke har tatt tak og du smyger deg ned av senga og ut av kabinen. Du lister deg opp trappen og ut i salongen. Der er det lyst og godt og varmt som i et drivhus. Du knepper opp kalesjen bak og stikker hodet og en bar fot forventningsfull ut. Vinden er så å si borte blitt, og solen smiler til deg. Du smiler takknemlig tilbake og går ut på badeplattformen. Strekker deg godt ut som en sjøstjerne. Testosteronnivået stiger og det lille som er igjen av kortisol i kroppen kjemper tappert for å overleve. Så tenker du på hvilken nydelig plass vi fant oss i skjærgården. Du drar litt i kjettingen. Ankeret sitter godt. Vi stolte tilslutt på festet i går kveld. Det gode festet endret tilstanden både til båten og familien om bord.

Når vinden tar seg opp og du kjenner litt på frykten må du også stole på ankeret du har sluppet ut. Slik er det i hverdagen også. Når det stormer som verst rundt deg og du tviler på alt så husk målet ditt. Finn ankeret ditt. Slepp det fri og se til at det fester seg og gir deg den tryggheten du trenger. Den gode tilstanden. Finn ditt anker! En helt egen trygg havn.


bottom of page