top of page

I quit


"The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams."

-Eleanor Roosevelt-

Aner ikke hvor mange ganger jeg løftet opp telefonen i dag for å ringe sjefen og fortelle han om valget mitt. Da jeg endelig klarte å ringe, og han svarte i andre enden var det grei skuring. Jeg visste jo hva jeg skulle si. Hadde jo terpet på det i mitt stille sinn opptil flere ganger, og over en lengre periode. Men akkurat i dag 30. april tok jeg den endelige beslutningen. Nok er nok. " Jeg har bestemt meg. jeg sier opp." Jeg takket farvel til en ganske sikker jobb med en ganske god lønn til fordel for frihet og muligheter. Over 6 år har jeg vært i samme selskap og lært sinnsykt mye. Det har vært kjempespennende og jeg har vært velsignet med noen fantastiske kollegaer.

Men nå har det seg sånn at det er så mye mer som frister her i livet. Mulig er det forsinket 40-års krise jeg er midt oppi, men jeg tror ikke det. Og skulle det være det, javel, så er det akkurat det. Det er OK. En av flere viktige inspiratorer den siste tiden har vært Petter A. Stordalen, og denne her er fin å huske på: https://www.facebook.com/Obforum/videos/1880227465339395/


Vi, samboeren min og jeg, har drevet Toolsinvent AS siden 2011. Vi startet dette ved siden av full jobb. På våren 2016 sa han opp sin faste stilling og logget på 100 % i sitt eget selskap etter sommeren. 2017 er foreløpig det eneste året med 100% drift i dette selskapet og det gikk bra det. 2018 skal omsetning dobles, og jeg vil være med på eventyret på ordentlig vis. Litt kveldsarbeid og tilfeldig markedsføring er ikke nok. Det er tungt å drive alene. Nå vil vi følge planen og drømmen og gjøre dette sammen. Mye gøyere å være to.

Siden jeg startet på coach-utdanningen i høst har samboeren min vært prøvekanin og blitt utsatt for flere teknikker. Alt med gode resultater både for han og meg. Å holde fokus på målet og holde seg til planen er ikke alltid lett. Det dukker tidvis opp snarveier som lokker, men som fort driver en gründer i senk om han ikke følger med. Han har mang en gang takket meg for at jeg holder han igjen og ber han holde seg til plan og ikke miste fokus. "Du må ha en avtale med dem på dette!" Det har jeg sagt så mange ganger HELDIGVIS! Energien går der fokuset er. Viktig å huske på det.

Jeg skal fortsette å coache samboeren min i sin rolle som daglig leder i Toolsinvent. Være en mentor og holde han i tøylene. Denne nytenkeren og initiativtakeren (Motivasjonsanalysen) som alltid finner 3 løsninger på andres utfordringer. Han setter idéer ut i handling og har en helt rå gjennomføringsevne. Jeg skal pusse opp hjemmesiden, og reklamere for de fantastiske produktene han utvikler for elektrikere som ønsker effektivitet, nøyaktighet og minst mulig støv og rot. Det blir rimeligere for kundene det, og bidrar til at elektrikerne får gode omtaler.

Alt dette skal jeg gjøre fordi jeg elsker det. Og jeg skal bruke dette som brekkstang, bevis og referanse mht videre utvikling. Jeg tenker nemlig at det er flere gründere der ute som trenger veiledning på vei til mål.


bottom of page